Dit zijn de nieuwe kleuren in mode voor 2022

Ieder jaar komen er nieuwe kleuren die wat vaker gedragen worden per seizoen. Natuurlijk zijn er maar en beperkt aantal kleuren, maar steeds worden ze opnieuw ontdekt als het ware. Je zult dan merken dat je online en in winkels wat vaker dezelfde kleur ziet langskomen als de nieuwe trend in de lente.

Hoe komen we aan de trends?

De trends ontstaan eigenlijk op veel verschillende plekken. Dit kunnen bijvoorbeeld fashionweeks zijn, deze gaan immers om fashion en de momentele trends. Winkels gaan zich hieraan aanpassen en komen met soortgelijke trends. Kleding wordt gekocht in winkels en zijn op basis van wat aangeboden wordt. Zo zul je dus zien dat mensen kleding dragen die op elkaar lijken, waaruit dus een bepaalde trend groeit.

Welke kleuren zijn nu in?

De kleuren die nu de trend zijn lijken erg veel op die van vorig jaar. Die kleuren waren vooral fris en opvallend. Het was een wat fellere oranje tint en veel verschillende soorten blauw tinten. Je kan dus niet zeggen dat de nieuwe trend kleuren saai zijn. Het wordt in het geval van kleding dus weer een gezellig sfeertje.

Dit zijn niet de enige kleuren die de trend van het komende jaar gaan dragen. Ook de kleuren bubblegum en coffe quarts hebben een titel gekregen. Het is een wat lichtere variant van wat er vorig jaar is geweest. Vorig jaar hadden we het over een wat fellere kleur geel dat is nu niet meer het geval. Laat je hierbij niet ontmoedigen om vooralsnog die kleur te willen dragen. De trends zeggen ook niet alles.

Trendy kledingstukken

Buiten de kleuren die dus voor een periode belangrijk zijn heb je ook kledingstukken die de trends dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (nep) leren kledingstukken. Hierbij kun je denken aan een leren broek of bloesje. De kleuren blauw waren ook weer een trend dit jaar. Hierbij kun je al aan verschillende jurkjes of broeken denken die een diverse kleur blauw bevatten.

Wij willen je als tip meegeven blijf altijd bij je eigen stijl en speel er lekker mee. Ben je een persoon die graag met de trends meeloopt? Doe dat dan vooral maar denk niet dat je eigen stijl nu even de kast in kan!