Bitvavo en hoe het werkt

Er zijn verschillende platformen die gebruikt kunnen worden voor het handelen van crypto. Een van de meest bekende crypto exchanges van nederland is Bitvavo. Via deze exchange kan je geld naar crypto verhandelen zowel als crypto naar crypto. Het systeem van Bitvavo accepteert meer dan 175 valuta. Dit zijn vooral grote valuta zoals de bekende Bitcoin en Ethereum. Het is de perfecte plek om te leren handelen in crypto. Toch moet je wel eerst leren hoe je het programma bekijkt en hoe je een account aanmaakt. Vervolgens kan je beginnen met het handelen van cryptovaluta.

Bitvavo: De geavanceerde interface

Maak je gebruik van het programma Bitvavo dan kan je kiezen tussen twee interfaces. Als eerst heb je de beginner interface, geschikt voor de beginnende handelaar. Met deze interface kan je gemakkelijk storten en handelen. Met een geavanceerde interface het je de mogelijkheid om alle dingen te gebruiken die ervaren handelaren ook gebruiken. Deze interface is een beetje vergelijkbaar met de interface van Binance. De vormgeving van Bitvavo is echter iets mooier en helderder bij gebruik. 

Om te beginnen met Bitvavo moet je eerst een account aanmaken. Op de website kan dit gemakkelijk gedaan worden met je naam, e-mail en je wachtwoord. Vervolgens moet je het account bevestigen met je E-mailadres en is je account aangemaakt. Wil je geld storten op je account? Log in op het programma en koop een specifieke valuta of stort een balans op je account. Met een bedrag onder de 5000 euro hoef je geen identificatie door te lopen en kan je direct beginnen met handelen. Bij de digitale valuta opnemen of storten is noodzakelijk om je identiteit te verifiëren. Op deze manier wordt fraude en witwassen voorkomen. 

Door middel van een SEPA-overboeking of een iDEAL betaling kan je geld storten. Een iDEAL storting heeft geen extra kosten en is het snelste afgerond. Vervolgens kan je beginnen met investeren. Er zijn allerlei tools bij de geavanceerde interface die gebruikt kunnen worden om de koersen te analyseren. Zo kan je de koersen voorspellen door middel van candlestick grafieken. Aan de hand van deze voorspellingen kan je kiezen om te investeren in een bepaalde cryptovaluta of niet. Op deze manier kan je het optimale halen uit je investering. 

De extra opties van Bitvavo

Wil je meer leren over de handelstechnieken voor crypto valuta? Voor een Bitvavo geavanceerd uitleg kan je het beste naar de website zelf gaan. Ook op de website van Bitvavoreview kan je meer leren over de verschillende technieken die gebruikt kunnen worden met het handelen van cryptovaluta. 

Het investeren in cryptovaluta heeft een risico. Je kan namelijk je inzet verliezen. Door alleen te investeren wat je kwijt kan raken garandeer je dat je niet in de problemen komt. Dit is ook de beste manier om te investeren. Natuurlijk kan je ook erg veel geld verdienen op het gebied van cryptovaluta. Door slim te investeren heb je de grootste kans om dit te behalen. Op de website van Bitvavoreview vind je hier meer informatie over.