De beste crypto exchange van nu

Wil je gaan beginnen met het investeren van crypto? Dan moet je beginnen bij een goede crypto exchange. Je hebt vast wel een keer over crypto gehoord op het nieuws. De prijs van bitcoin die erg omhoog schiet en meerdere mensen die hier erg veel geld mee verdienen. Hierdoor komen er steeds meer nieuwe investeerders die hun geluk willen uitproberen. Daarnaast zijn er ook veel ervaren investeerders die de markt goed in de gaten houden en op deze manier zo veel mogelijk winst proberen te maken. Begin bij een goede crypto exchange en investeer in je favoriete cryptomunt!

Welke crypto exchanges er zijn

De nummer 1 crypto exchange die gebruikt wordt door Nederlanders is Bitvavo. De exchange is erg betrouwbaar en heeft een groot assortiment aan crypto currencies. Het is niet lastig om een account aan te maken bij Bitvavo en vervolgens te beginnen met investeren. Naast de bekende munten zoals Bitcoin en Ethereum heeft deze exchange nog 173 andere munten in het assortiment. Op deze manier kan je al je favoriete munten in de gaten houden en hierin investeren!

De nummer 2 van Nederland is Binance. Dit platform is erg bekend om de cryptomunt van de website zelf, de BInance coin. Dit is de goedkoopste exchange en kan gebruikt worden voor een breed assortiment aan verschillende munten. Voor starters kan het programma soms aardig moeilijk zijn om te gebruiken, en daarom wordt voor beginners vaak aangeraden om te starten met de exchange Bitvavo. Het platform is bekend door heel de wereld en wordt ook dagelijks door Nederlanders gebruikt voor de vele functies die worden aangeboden door Binance.

De nummer 3 crypto exchange van Nederland is BLOX. Deze exchange geeft je de mogelijkheid om met 50 verschillende munten te handelen, waaronder de bekendste valuta’s die te vinden zijn, tegen een leuke prijs. Dit programma is iets minder bekend onder de bevolking maar wordt nog steeds gebruikt door ervaren handelaars en mensen die willen beginnen aan het investeren in cryptomunten. Vergeleken met de bovenste twee programma’s is deze niet lastig om te gebruiken, maar ook zeker niet de makkelijkste. 

Bitvavo als crypto exchange

De beste crypto exchange van Nederland is Bitvavo. De exchange heeft een ruim aanbod aan cryptomunten. Het is de goedkoopste exchange van Nederland en heeft twee verschillende interfaces. Zo heb je de interface voor beginners en de interface voor ervaren traders. De interface voor ervaren traders heeft erg veel extra functies waardoor de grafieken geanalyseerd kunnen worden en aan de hand hiervan beslissingen gemaakt kunnen worden.

Een van de grootste voordelen is dat je zo kan gaan beginnen met investeren. Je hoeft enkel een account aan te maken, geld te storten op je account en je kan al beginnen. Je kan simpel en snel betalen door middel van iDeal. Het geld komt vervolgens in je wallet waar je vervolgens cryptovaluta mee kan kopen. Dit is ook een van de grootste redenen dat veel Nederlanders gebruik maken van deze crypto exchange.