Boodschappen thuis laten bezorgen als je de hele dag werkt.

Er zijn verschillende redenen om je boodschappen thuis te laten bezorgen alleen hoe ga je dat doen wanneer je de hele dag buitenshuis werkt? Wat zijn de opties die je dan hebt en hoe maak je daar optimaal gebruik van? 

Redenen om je boodschappen thuis te laten bezorgen

Niet hoeven sjouwen met je boodschappen of het niet doen van impulsaankopen kunnen redenen zijn om je boodschappen thuis te laten bezorgen. Ook het niet meer naar buiten hoeven na je werk of gewoon geen tijd of zin hebben zijn redenen die we vaak horen. Hoe moet je het bezorgen van je boodschappen organiseren als je heel de dag buitenshuis werkt en je je boodschappen ook niet op de stoep wilt hebben staan?

Bezorg opties

Gelukkig is er ook voor avondbezorging te kiezen bij verschillende supermarkten die ook fysieke winkels hebben. Nadeel is dat je dan vaak ruim van tevoren een tijdvak moet kiezen waarin de bezorger langs kan komen maar daar hebben we een goede tip voor. 

Wanneer je een winkelmandje aanmaakt met daarin de basisproductie die je toch wel nodig gaat hebben dan kun je alvast voor een bezorgmoment kiezen maar je kunt tot vierentwintig uur van tevoren je bestelling aanpassen. Wanneer je dat doet kun je dus bijna last minute je bestelling aanpassen waardoor je toch nog voor die extra groenten of wat dan ook kunt kiezen.

Alternatieven

Er zijn tegenwoordig ook andere boodschappen services die niet gekoppeld zijn aan een specifieke supermarkt die ook aan avondbezorging doen en dat is wel zo handig wanneer je de hele dag werkt. Verder zou je je boodschappen ook af kunnen halen bij een pick-up-point waardoor je heel veel minder tijd kwijt bent en maar de helft van het gesjouw hebt.

Ook zijn de supermarkten op zaterdag en zondag geopend en hoewel het dan erg druk is zou het wel handig kunnen zijn voor die ene craving of dat andere vergeten product.

Is bestellen goedkoper dan naar de winkel gaan?

Het gros van je boodschappen bestellen zal op de lange termijn goedkoper zijn doordat je geen impulsaankopen meer kunt doen. Natuurlijk zitten er meestal verzendkosten verbonden aan het bestellen van je boodschappen, maar boven een bepaald bedrag vervallen de verzendkosten.

Ook hebben veel supermarkten online aanbiedingen die dus in de winkels niet van toepassing zijn al zijn dit vaak wel grootverpakkingen. Deze aanbiedingen zijn meestal wel geldig bij het click-and-collect shoppen of het afhalen van je boodschappen bij een pick-up point.

Al met al zitten er best wat voordelen aan het bestellen van je boodschappen en zeker wanneer je gevoelig bent voor impulsaankopen zul je er geld mee besparen. Het enige nadeel wat wij eraan zien is dat we niet zelf kunnen kiezen voor welke exacte kiwi we meenemen, maar dat is naar onze mening een klein nadeel wanneer je het vergelijkt met alle voordelen die er kleven aan het bestellen van je boodschappen.