Dit zijn de nieuwe kleuren in mode voor 2022

Als je van een beetje felle kleuren houdt dan zit je voor wat betreft de kleuren voor 2022 helemaal goed. Deze kleuren springen namelijk enorm onder de aandacht. Er zullen allemaal felle tinten worden gebruikt. Dat mag ook wel na het jaar van de grauwe grijze trainingspakken. Meer over de kleuren van 2022 lees je in deze blog. 

De kleuren van de mode in 2022

Zelfs de winterse kleuren voor het jaar 2022 zijn niet onder te brengen in de saaie grauwe tinten als grijs en zwart. Maar de tinten zullen eerder Sandy en zacht uitstralen. Kleuren voor de zomerse mode spreken zich duidelijker uit. Er wordt voorspelt dat er veel in het oog springende kleuren gebruikt zullen gaan worden. Toch is er ook weer een tweedeling in te vinden. 

Aan de ene kant wordt er dus gebruik gemaakt van de in het oog springende felle keuren, aan de andere kant zullen er zachte en warme tinten worden gebruikt. Deze zijn dan van een vrij neutraal karakter. Op deze pagina zetten de we de kleuren die het meest gebruikt zullen worden vast voor je op een rij:

  • Subtiel beige, een van de modekleuren is Perfectly Pale. In diverse collecties werd deze kleur opgenomen.
  • Helder geel, in de modeweek van New York kwam deze leur veel terug. Met deze kleur wordt de zon in huis gehaald. Als combinatie is goud een hele mooie tegenhanger voor deze kleur.
  • Spicy groen, deze felle limoenkleur geeft je meteen een heel zomers gevoel. Deze is prima te combineren met de kleuren zwart of wit. Deze kleur doet zijn werk zelf.
  • Vurig Oranje, met deze kleur zal je een graag geziene gast zijn op iedere feestje. Deze kleur is ook perfect voor de zomer. Door het dragen van vurig oranje zal je altijd in het stralende middelpunt van de belangstelling komen te staan. 
  • Olijfboom groen, wanneer het weer tijd is om lekker te genieten van het buitenleven kunnen de kleuren van de natuur natuurlijk niet achterwege blijven. Deze mooie olijfgroene kleur zorgt ervoor dat je stijlvol gekleed door het leven gaat en is voor vele gelegenheden te gebruiken
  • Fuchsia, deze kleur is positief en wordt neergezet al DE kleur voor 2022.