Met de trein naar Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en wordt jaarlijks door miljoenen mensen bezocht. De stad staat bekend als de stad van de liefde, de stad van de romantiek en de bezienswaardigheden. Daarnaast staan in de stad een aantal zeer bekende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Naast een populaire stad voor toeristen is Parijs ook een bekende bestemming onder zakenreizigers. In de stad zijn veel grote merken gevestigd. Met name binnen de fashion industrie wordt deze stad van de liefde gezien als één van de belangrijkste steden.

Hoe snel ben je vanuit Nederland in Parijs?

Parijs ligt grofweg 600 kilometer van Nederland verwijderd. Als je dit wilt gaan rijden met de auto dan ben je al snel een hele dag onderweg voor een enkele reis. Daarnaast kan het erg vermoeiend zijn om met de auto naar de hoofdstad van Frankrijk te rijden. Een tweede optie voor vervoer is het vliegtuig. Vanaf Schiphol of vliegveld Eindhoven vlieg je in enkele uren naar één van de vliegvelden rondom de lichtjesstad. Een nadeel aan het vliegen naar deze stad is dat je vaak veel tijd kwijt bent rondom je vlucht. Je moet bijvoorbeeld al vroeg op het vliegveld zijn en je bent tijd kwijt aan een transfer die je van één van de vliegvelden rondom Parijs naar de hoofdstad brengt.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om naar Parijs te reizen met de trein. Vanaf Nederland gaat er een directe trein naar de hoofdstad van Frankrijk. Het reizen met de trein is voor veel mensen ideaal. Je hoeft niet zeer vroeg aanwezig te zijn op een treinstation om in te checken en je kunt tijdens de reis heerlijk ontspannen een boek lezen of naar buiten kijken.

Nog sneller!

De trein die naar de stad van de liefde rijdt kan veel sneller rijden dan de overige treinen in Nederland. Dit betekent dat je met slechts een paar uur reizen al in Parijs bent. Je stapt vervolgens uit op een treinstation dicht bij de stad en kunt gelijk aan de slag voor je zakenreis of rond gaan kijken als toerist. Om deze reden is het reizen met de trein naar Parijs een goede keuze.

Naast een snelle reistijd en een centrale aankomst in de stad heeft het reizen met de trein naar Parijs nog meer voordelen. Als je voor de trein kiest dan ben je vaak ook goedkoper uit dan wanneer je met het vliegtuig naar deze stad vliegt of als je met de auto naar de stad reist. Recente informatie over de tarieven voor een reis naar Parijs met de trein zijn te vinden op de website van de Thalys.

Als je met de trein naar de lichtjesstad reist dan zul je vanuit Nederland met de Thalys reizen. De Thalys is een trein die drie landen met elkaar verbindt: Nederland, België en Frankrijk. De trein is een hogesnelheidstrein die niet alleen naar Parijs rijdt, maar die je ook naar een vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk kan brengen of die je voor een prettige wintersport naar de Franse Alpen brengt.

Dus wil jij Parijs bezoeken? Kies er dan voor om gemakkelijk en comfortabel te reizen met de trein!

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en wordt jaarlijks door miljoenen mensen bezocht. De stad staat bekend als de stad van de liefde en de stad van de romantiek. Daarnaast staan in de stad een aantal zeer bekende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Naast een populaire stad voor toeristen is Parijs ook een bekende bestemming onder zakenreizigers. In de stad zijn veel grote merken gevestigd. Met name binnen de fashion industrie wordt Parijs gezien als één van de belangrijkste steden.

Hoe snel ben je vanuit Nederland in Parijs?

Parijs ligt grofweg 600 kilometer van Nederland verwijderd. Als je dit wilt gaan rijden met de auto dan ben je al snel een hele dag onderweg voor een enkele reis. Daarnaast kan het erg vermoeiend zijn om met de auto naar Parijs te rijden. Een tweede optie voor vervoer is het vliegtuig. Vanaf Schiphol of vliegveld Eindhoven vlieg je in enkele uren naar één van de vliegvelden rondom Parijs. Een nadeel aan het vliegen naar Parijs is dat je vaak veel tijd kwijt bent rondom je vlucht. Je moet bijvoorbeeld al vroeg op het vliegveld zijn en je bent tijd kwijt aan een transfer die je van één van de vliegvelden rondom Parijs naar de hoofdstad brengt.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om naar Parijs te reizen met de trein. Vanaf Nederland gaat er een directe trein naar de hoofdstad van Frankrijk. Het reizen met de trein is voor veel mensen ideaal. Je hoeft niet zeer vroeg aanwezig te zijn op een treinstation om in te checken en je kunt tijdens de reis heerlijk ontspannen een boek lezen of naar buiten kijken. 

Nog sneller!

De trein die naar Parijs rijdt kan veel sneller rijden dan de overige treinen in Nederland. Dit betekent dat je met slechts een paar uur reizen al in Parijs bent. Je stapt vervolgens uit op een treinstation dicht bij de stad en kunt gelijk aan de slag voor je zakenreis of rond gaan kijken als toerist. Om deze reden is het reizen met de trein naar Parijs een goede keuze.

Naast een snelle reistijd en een centrale aankomst in de stad heeft het reizen met de trein naar Parijs nog meer voordelen. Als je voor de trein kiest dan ben je vaak ook goedkoper uit dan wanneer je met het vliegtuig naar Parijs vliegt of als je met de auto naar de stad reist. Recente informatie over de tarieven voor een reis naar Parijs met de trein zijn te vinden op de website van deze transporteur.

Als je met de trein naar Parijs reist dan zul je vanuit Nederland met de Thalys reizen. De Thalys is een trein die drie landen met elkaar verbindt: Nederland, België en Frankrijk. De trein is een hogesnelheidstrein die niet alleen naar Parijs rijdt, maar die je ook naar een vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk kan brengen of die je voor een prettige wintersport naar de Franse Alpen brengt.

Dus wil jij Parijs bezoeken? Kies er dan voor om gemakkelijk en comfortabel te reizen met de trein!